Πιστοποιημένος Προγραμματιστής Ανάπτυξης Web και Mobile Εφαρμογών

Τι είναι το Vellum Certified Web and Mobile Applications Developer;

Το λειτουργικό σύστημα Android αποτελεί, μια τεχνολογία η οποία μέρα με την μέρα κερδίζει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των έξυπνων τηλεφώνων. Το γεγονός αυτό καθιστά την αγορά των εφαρμογών Android μία πολλά υποσχόμενη περιοχή για ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τέλος παρουσιάζονται μερικές βασικές προγραμματιστικές δομές που είναι απαραίτητες για την συγγραφή εφαρμογών και παρουσιάζεται η διαδικασία υποβολής μίας εφαρμογής στην Google προς πώληση.

Σε ποιους απευθύνεται το Vellum Certified Web and Mobile Applications Developer

Το Vellum Certified Web and Mobile Applications Developer μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι θέλουν να ξεκινήσουν την κατασκευή ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον Android.

Το Vellum Certified Web and Mobile Applications Developer περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Ανάπτυξη web mobile εφαρμογών στην πλατφόρμα Android
  • Ανάπτυξη ιστοσελίδων

Ο υποψήφιος καλείται να σχεδιάσει μια ιστοσελίδα, να απαντήσει σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για το Android, και να αναπτύξει στην πλατφόρμα Android 2 (δύο) προγράμματα με δικαίωμα επιλογής από μια λίστα 3 θεμάτων. Η συνολική διάρκεια της εξέτασης είναι τα 90’ λεπτά και το ποσοστό επιτυχίας της εξεταστικής διαδικασίας ορίζεται στο 70%.

Η διάρκεια κάθε προγράμματος κατάρτισης ορίζεται από τον πάροχο εκπαίδευσης ή περιλαμβάνεται στους όρους του εκάστοτε επιδοτούμενου Προγράμματος.

Πληροφορίες για τις εξετάσεις

Σκοπός του Vellum Certified Web and Mobile Applications Developer είναι να μάθουν οι καταρτιζόμενοι τις βασικές αρχές για την ανάπτυξη εφαρμογών σε λειτουργικό σύστημα Android και να μπορέσουν να δημοσιεύσουν τις εφαρμογές τους στο Play Store. Καθώς και υπηρεσίες διαδικτύου για την δημιουργία ιστοσελίδων

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates